Werkwijze en doelgroep

Het eerste consult start met een gesprek en eventueel een hulpvraag. Daarna gaan we een behandelplan samen met de cliënt opstellen. Na het meten met de pendel en de polsdiagnostiek worden de bevindingen met de cliënt doorgesproken, waarna de aanbevelingen volgen en eventueel een vervolgafspraak wordt gemaakt. Een eerste consult duurt ongeveer 1,5 uur. Bij volgende consulten zullen we na een kort gesprek met de behandeling beginnen. Vervolgconsulten duren ongeveer een uur.

Na de behandeling is er tijd voor een korte evaluatie. Meestal mag alles even gaan landen en daarom is het aan te raden de rest van de dag rustig en voor jezelf in te vullen. Advies: Drink na de behandeling voldoende water. De afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten en de toegevoegde energie kan zijn weg vinden. Heb je na de behandeling nog vragen dan mag je altijd contact opnemen via telefoon, app of email.

Werkwijze en doelgroep

Met de E.E.N.® therapie kunnen diverse klachten worden behandeld op zowel fysiek, als mentaal/energetisch niveau. Daarnaast zorgt het voor meer zelfinzicht waardoor het een uitstekende therapie is voor ziektepreventie. De therapie kan veel effect hebben bij:

– lichamelijke (somatische) onverklaarbare klachten
– toxine belasting
– voedingsintoleranties
– malende gedachten, piekeren
– stress, vermoeidheid, angsten- onverwerkte ervaringen
– het innerlijk evenwicht niet meer kunnen vinden
– onzekerheid, nervositeit en slapeloosheid

De E.E.N.® therapie is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, zowel kinderen als volwassenen hebben baat bij de behandeling omdat deze harmoniserend en vitaliserend werkt met als doel totaalbalans. Indien nodig zal er bij lichamelijke symptomen, ziekten en psychische stoornissen of als blijkt dat dit voor het welzijn van de cliënt beter is, worden doorverwezen naar de reguliere hulpverlening.


INGANG PRAKTIJK
Inrit t.h.v. J. Vermeerstraat 4

CORRESPONDENTIEADRES
Bargapark 2, Nieuw-Bergen

TELEFOON
06-20436717